2010. szeptember 3., péntek

7×01 “Now What?” – promóképek és ismertető Doktorhouse.hu

7×01 “Now What?” – promóképek Doktorhouse.hu

2010. 09. 01. szerda, 23:21 :: Publikálta: Ági (agig112)
Kategória: kép :: 7 hozzászólás

Megérkezett a promóképek egy része nagyobb felbontásban a 7. évad első epizódjához, melynek címe “Now What?” vagyis szabad fordításban “Hogyan tovább?”
Képek a folytatásban.
Kattints bármelyik thumbra (kiskép), hogy eljuss a galériához + az egyes képek epizódbéli szituációjának leírásához!
Rövid ismertető :
7×01 – Now What? / Hogyan tovább?
**ÉVADPREMIER**
HOUSE ÉS CUDDY BETEGET JELENT A “HOUSE” ÉVADPREMIERJÉBEN Miután az előző évad érzelmekkel teli fináléjában House és Cuddy bevallották az érzéseiket egymásnak, elkezdődik a 7. évad. Esélyt adnak ezeknek az érzelmeknek és megpróbálnak rendes kapcsolatban élni.
Eközben egy kolléga betegsége miatt kiesik egy idegsebész a Princeton-Plainsboróból, ami veszélyezteti a kórház helyzetét mint első szintű trauma központ. Ahogy a team megpróbálja meggyógyítani a beteg kollégát, rájönnek, hogy nagyobb baja van, mint először gondolták és House-hoz fordulnak utasításért. De ehelyett House nem akar közreműködni és magára hagyja a csapatot.
Adás: 2010. szeptember 20. (20:00-21:00)
Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Intenzív szexuális helyzetek. (S))
Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Olivia Wilde (Tizenhármas/Dr. Remy Hadley)
Vendégszereplők: Chris Connor (Alex), George Wyner (Richardson), Matthew Salinger (Malkin)
Chase
Tízenhármas

House és Wilson
House és Cuddy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése