2010. szeptember 13., hétfő

7×02 – Selfish / Önző (rövid ismertető)

2010. szeptember 12.
7×02 – Selfish / Önző
LEHETETLEN DÖNTÉST KELL MEGHOZNI
Vendégszereplő: Alyson Stoner (“Rocktábor”)
Miután Della (Stoner) – egy látszólag egészséges és mozgékony 14 éves lány – hirtelen elájul egy gördeszkás bemutatón, House és a teamje küzdenek azért, hogy diagnosztizálják őt és biztosítsák a szüleit, akiknek már szembe kellett nézniük a fiúk halálos betegségével. Miután a teste kilöki a beültetett tüdőt, és már kezdenek kifutni az időből, Della szülei egy lehetetlen döntéssel találják szembe magukat, amely mindkét gyermekük sorsára kihathat.
Eközben House próbál lecsillapítani egy idős apát és fiát a klinikán és House és Cuddy szembesülnek azzal a kihívással, hogy hogyan legyenek romantikus kapcsolatban a munkahelyen.
Adás: 2010. szeptember 27. (20:00-21:00)
Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Intenzív szexuális helyzetek. (S))
Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)
Vendégszereplők: Alyson Stoner (Della), Sean Smith (Ernest), Stephanie Courtney (Claire), Dwier Brown (George), Cody Saintgnue (Hugo), Chase Austin (Billy), Murray Gershenz (Maurice), Allan Rich (Sidney), Reggie De Leon (Vincent), Bobbin Bergstrom (nővér)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése