2010. augusztus 11., szerda

3×22 “Felmondás” – előzetes

Holnap lesz a tv2-n a 3. évad utolsó előtti-előtti epizódja. Ami azt jelenti, hogy jövő héten jön az utolsó előtti, és utána meg az utolsó. És utána meg… talán belekezdenek majd a 4. évadba? Vaaagy… talán jön a 6. évad folytatása! Ez csak tipp, nincs biztos információm, de mivel a [H]ouse Hónapot is úgy promózzák, hogy “aztán ősszel folytatódik a vadonatúj 6. évad”… és mivel a hónap lejár augusztus végével, ezért utána “folytatódik a vadonatúj…” Csak tapogatózom a vakvilágba, szóval rákérdezek a tv2-nél, hogy mikor is folytatódik az a bizonyos vadonatúj – khm-khm… 40 nap múlva már elavult lesz ez a kifejezés – évad.
És akkor visszatérve a bejegyzés tárgyához: előzetes és epizódleírás a folytatásban.
A félreértések elkerülése végett a “Nem akar hasonlítani rám” eredetileg “Nem akar olyan lenni, mint én”-t akart jelenteni, csak részeg volt a szinkronfordító, meg a rendező, meg… hát Kulka nevében nem tudok beszélni (egyébként no offense*, ha ezt valami szinkronos olvasná). Az is ráfért volna a szájára, higgyétek el!
Foreman úgy dönt, hogy felmond, miközben senki sem érti, hogy miért. Ezalatt House és a csapata – még Foremannel együtt – megpróbálnak rájönni egy 19 éves főiskolás lány különös betegségének okára. A lány ugyanis edzés közben egyszer csak rosszul lett, és vért köhögött fel, de az okokat az orvosok egész egyszerűen nem találják. Lassan az is kiderül, hogy Foreman azért akar felmondani, mert nem akar House-szá válni…

Forrás : doktorhouse.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése