2010. augusztus 12., csütörtök

Doktor House belevág a szexbe azonnal!

Doktor House belevág a szexbe azonnal!
2010. márc. 25., csütörtök, 11.00.43 CET
Hugh Laurie azt mondta, nem tudja, mi a siker, amikor valaki ezt mondja, olyan, mintha zongorát ejtenének a fejére, mivel gyanakvó ember alapjaiban.
Hugh Laurie, Dr. HouseEgy zseniális figurát találtak ki 6 évvel ezelőtt a filmvászonra, aki mindig loncsos és bozontos, kellően undok, sőt olyan aranyosan undok, s bottal sántikálva adja elő nekünk különleges történeteit. Egy igaz orvos géniusz Doktor House, titkon szinte mindenki szerelmes belé.

A hatodik évad igazi sokkoló képekkel indult útjára, s most több kulissza titkot is megtudhatnak a fanatikus rajongók kedvencükről. A sorozatot a világ 66 országában 85 millióan látták, s számos díjat is besöpört a film. A főszereplő ennek ellenére szokatlanHugh Laurie, Dr. House szerénységgel beszél a sikerről. Hugh Laurie azt mondta, hogy nem tudja, mi a siker, amikor valaki ezt mondja, olyan, mintha zongorát ejtenének a fejére, mivel gyanakvó ember alapjaiban. A sorozatban Kulka János a magyar House, az ő hangját azonosítjuk itthon kedvenc doktorunkkal.

Kulka viszont egyértelműen kielemzi, hogy az a siker titka, hogy ez egy antisorozat, nem egy jó doktor bácsi van benne, mint, amit alakított a Szomszédok-ban, hanem egy igazi szörnyeteg. Lealázza, megtiporja sokszor a szerencsétlen halni készülőket. S ezután következtek az igazi kulissz titkok, a kellékek, a művér és műszuri...Minden, amitől borzongás futkos a hátunkon!

Dr. House új titkai a képernyőn!

Forrás: TV2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése