2010. augusztus 7., szombat

7.évados cikkek

A “House”-főnök románcot ír fel Huddy-éknak

Ha az elmúlt hónap “House”-fináléja után kételkednének abban, hogy a Fox sikersorozatában románc kezdődik a címszereplője és főnöke, Cuddy között, akkor a 7. évad első epizódjából való kép (fent) – amin Hugh Laurie és Lisa Edelstein bújnak össze Malibun – egyértelművé teszi a dolgot. “Komolyan gondoljuk” – mondja David Shore, a sorozat készítője a régóta várt kapcsolatról. “Ez olyasvalami, amitől minden országos csatornán futó sorozat ódzkodik, de nekünk muszáj volt belemennünk.”
Mindazonáltal, Shore gyorsan hozzáteszi, hogy a “House” nem változik át szappanoperává – legalábbis addig nem, amíg ő a főnök. “Ez nem szappanopera” – mondja. “De azért vannak párkapcsolatok a sorozatban. És, ha House és Cuddy veszekednek, akkor azt House egyéni nézőpontjából láthatjuk majd. Illetve kitérünk arra, hogy ez hogyan hat a diagnosztikai képességeire.”
Shore arról is biztosított, hogy a kapcsolatuk messze nem lesz akadálymentes. “Nyilvánvalóan nem mennek majd olyan könnyen a dolgok” – mondja. “Még az évadnyitóban is lesznek bukkanók.” Itt van rögtön például ez: David Shore elárulta, hogy semmi sem az, ami a fenti fotón látszik. Amit azon a képen látunk, az eléggé eltér attól, amit majd az epizód nézése közben fogunk tapasztalni” – mondja. “Ez nem a ‘Tengerparti tombola’”.
De attól még ez nem von le abból a tényből, hogy ez a fejlemény hatalmas fordulópont a televízió leginkább elkötelezettség-fóbiás dokijának életében. Ahogy Laurie mondta: “még a boldogság látszatához is hozzá kell szokni. Egy hétnyi boldogság-tréningen vettem részt a forgatás előtt, és most többet fütyürészem, mint általában.” Edelstein pedig elmondta, hogy Cuddy “készen áll arra, hogy esélyt adjon ennek a kapcsolatnak… szerintem a 6. évad utolsó jelenetéből ez tisztán látszik.”
(Ha teljes képernyős módban van a böngésződ /F11/, akkor kicsit nagyobban tekintheted meg a képet, mikor rákattintasz.)






Dr. House újra szingli?

2010. február 8.
A Doktor House címszereplője, Hugh Laurie (50) a karakter által megkövetelt ridegségét és a nők iránti közönyét a magánéletében egyáltalán nem viseli. Hugh házas ember, házasságát pedig féltve őrizte a nyilvánosság előtt egészen a teljes népszerűséget meghozó kórházi sorozat befutásáig.
Címkék: Dr. HouseHugh Laurie
Az Ikrek jegyében született kétszeres Golden Globe-díjas színész azonban korántsem tud ellenállni a gyengébbik nem rajongásának, és csillagjegyéhez hűen percről percre képes változtatni nézetein. Nemrégiben ugyanis összeszűrte a levet egy rajongójával, majd nyilvános bocsánatkérésének és látványos megbánásának köszönhetően felesége – Jo Green visszafogadta azzal a tréfás kijelentéssel, hogy ha ez még egyszer megtörténik megöli férjét.

Hugh fittyet hányva Jo kijelentésére később újból félrekacsintott, pedig ha komolyan vette volna, nem jelent volna meg az újabb affér után egy óriási kék monoklival a szeme alatt a nyilvánosság előtt. Saját bevallása szerint csupán nekiment az ajtófélfának, azonban a bennfentesek tudni vélik, hogy a monoklit feleségének köszönheti – aki így ugyan nem váltotta be ígéretét, ám az újabb elcsábulás hírére mégis kimutatta véleményét.

Hugh első nagy szerelme Emma Thompson volt, akivel egy színjátszó kör foglalkozásain ismerkedett meg
, ám a románc csupán néhány hónapig tartott. Emma bevallása szerint Hugh örökös fáradsága és levertsége miatt, akit már akkor is fogságban tartott a depresszió fullasztó letargiája. Az öngyilkosság gondolatával is eljátszott már – igaz egy fogadás miatt, miszerint a középiskolában megfogadták társaikkal, hogy 40 évesen mindenki öngyikos lesz, hiszen addigra már úgyis megtapasztalnak mindent. Szerencsénkre ez nem történt meg, így a sármos Hugh továbbra is a képernyők elé szegezheti a rajongókat.

Hirdetés
Hugh Laurie feltehetően nemsokára ismét szabad ember lesz. Felesége, Jo ultimátumot adott a színésznek: vagy a karrier, vagy a család. Jo-nak és a három gyereknek ugyanis egyáltalán nem tetszett Los Angeles, ahol Hugh Dr. House karakterét formálja. Az ultimátummal egy időben Laurie pedig aláírta a House hetedik évadjára szóló szerződését...

Új orvos érkezik Doktor House csapatába
2010. július 17. 20:00, Szombat
House doktor stábja a 7. évad elejére kissé meg fog csappanni, így épp kapóra jön Amber Tamblyn, akinek a karaktere besegít a mufurc diagnosztának. Az újítás oka a 13-at alakító Olivia Wilde igazolt távolléte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése