2010. augusztus 28., szombat

7 infók,képek

2010. augusztus 24.
7×01 – Now What? / Most mi legyen?
Miután House és Cuddy bevallották, hogy vonzódnak egymáshoz, mindketten próbálnak eltávolodni a kórház nyomásától és elmennek vakációzni a tengerpartra. Mindketten észrevehetően kezdik magukat kevésbé nyomorultnak érezni. Bár az veszélybe sodorja a sarjadzó kapcsolatukat, mikor múltbéli dolgok kerülnek felszínre.


7×01 – forgatási képek (frissítve)


Június 14-én, hétfőn kezdődött a 7. évad, pontosabban annak első részének forgatása. Szerencsénkre nem (csak) stúdióban, hanem az utcán is tevékenykednek, így fotók által mi is kaphatunk némi ízelítőt az ott folyó eseményekből.
A fotókat a folytatásban találjátok. SPOILER!!
Frissítés: Még több (HQ) forgatási kép (3. sor)!
A tengerparti képek Malibu-n, készültek – mely kb. 20-30 km-re fekszik Los Angelestől (a sorozat megszokott forgatási helyétől), és a Csendes-óceán partján fekszik.


A 2. sor képeit (74 db) itt találjátok.
A 3. sor képeit (53 db) pedig itt.
Az összes képet megtaláljátok itt és itt ill. csak a 3. sor képeit itt.
Címké(k): , ,

Nézd meg ezeket is:

A forgatási képek mögött

2010. 06. 24. csütörtök, 21:33 :: Publikálta: Ági (agig112)
Kategória: hír :: 26 hozzászólás

A múlt héten közzétett forgatási képek hátteréről tudhatunk többet az alábbi cikkből: SPOILER
A napokban egy bizonyos tengerparti képsorozat izgatta fel a “House”-rajongókat.
A nemrég felbukkant forgatási képeken a sorozat főszereplői, Hugh Laurie és Lisa Edelstein – illetve karaktereik – bújnak össze Malibu partján. Igen, ölelkeznek. És ó, igen, csókolóznak.
A rajongók vajon hogyan reagálnak a látható bizonyítékra? Az elmúlt hónap évadzárójában csókolóztak először igazán, és a rajongók most láthatták, hogy House és Cuddy mennyire összemelegedik majd az őszi folytatásban.
És ott van még a forgatás színhelye is: Vajon az új pár máris vakációzni ment?
Körbekérdezősködtünk, és ki tudtunk szedni pár homokszemnyi információt a Fox csatornából.
Kezdjük ott, hogy – ahogy sokan gondolták – Huddyék nem léptek le Malibura. Ehelyett a nyugati partvidék a New Jersey-i partok “díszleteként” szerepel. Ez teljesen logikus, hiszen a “Doktor House” a Kert Állam-ban játszódik. Reméljük, hogy Snooki és Paul D. nem lesz a közelben.
Azt is megerősítették, hogy nem telik el sok idő a történetben az új epizódok és a 6. évad fináléja között. Szóval a parti fotók a románcuk kezdetét örökítették meg.
“Ez egy olyan dolog, amitől sokáig távol tartották magukat, mert veszélyes lehet és komoly következményekkel járhat” – mondta Katie Jacobs, producer az EW.com-nak. “De most esélyt adnak a kapcsolatuknak.”
És ti mit gondoltok, “House”-rajongók? Ti is esélyt adtok a Huddy-szerelemnek?


7×01 – forgatási képek – Redondo Beach


Los Angeles-i idő szerint tegnap délután-este Redondo Beach-en forgatott a sorozat (miközben mi a reggeli teánkat szürcsöltük, hihetetlen!). Számos rajongó ment/utazott oda nézelődni, fotózni, és az élményeiket meg is osztották interneten velünk, egyszerű halandókkal itt a világ másik oldalán. Hüpp.
A forgatás körülményeiről való információk és fotók a folytatásban.

Információk

  • csomó statiszta volt ott (ez a képeken is látszik) – tweet
  • éjfélkor kellett volna befejezniük, de akkor még javában forgattak – tweet
  • Hugh-n farmer és orvosi ruha is volt (talán nem egyszerre, de lehet…) – tweet
  • az egyik jelenetet vagy hétszer vettek föl, ami 2-3 óráig tartott – tweet
  • nagyon hideg volt (10-12°C, a szél miatt); különböző szögekből vették fel a jelenetet, azért tartott olyan sokáig; aztán szünetet tartottak – tweet
  • csomó ember (járókelő) volt ott, de sokan nem is tudták, hogy mit forgatnak – tweet
  • nem csattant el csók köztük – tweet
  • 5 és fél óra alatt 2 jelenetet vettek fel – tweet
  • senki nem ment (mehetett) oda hozzájuk beszélgetni, max. csak sikítoztak feléjük – tweet
  • mindenkinek csöndben kellett maradni (rászóltak az emberekre), de egyszer, mikor azt mondták, “Ennyi!” (azaz: nem forog a kamera), egy páran elkezdtek sikítozni – tweet
  • Lisa dzsekit húzott, mikor nem forgott a kamera – tweet
  • mindenesetre Hugh biztos láthatta a fázás jeleit Lisán (ha nem volt rajta melltartó), mert közel voltak egymáshoz – tweet
  • Lisa cipősarka eszméletlenül magas volt; mikor nem forgott a kamera, mindig levette – tweet
  • Hugh is fölvette a kabátját, mert fázott – tweet
  • Még ma is a 7×01-et forgatták/ják – tweet
  • House és Cuddy egy koncerthez állnak sorba – LJ

Képek

Minden sor egy-egy galériát rejt






A “House”-főnök románcot ír fel Huddy-éknak

Ha az elmúlt hónap “House”-fináléja után kételkednének abban, hogy a Fox sikersorozatában románc kezdődik a címszereplője és főnöke, Cuddy között, akkor a 7. évad első epizódjából való kép (fent) – amin Hugh Laurie és Lisa Edelstein bújnak össze Malibun – egyértelművé teszi a dolgot. “Komolyan gondoljuk” – mondja David Shore, a sorozat készítője a régóta várt kapcsolatról. “Ez olyasvalami, amitől minden országos csatornán futó sorozat ódzkodik, de nekünk muszáj volt belemennünk.”
Mindazonáltal, Shore gyorsan hozzáteszi, hogy a “House” nem változik át szappanoperává – legalábbis addig nem, amíg ő a főnök. “Ez nem szappanopera” – mondja. “De azért vannak párkapcsolatok a sorozatban. És, ha House és Cuddy veszekednek, akkor azt House egyéni nézőpontjából láthatjuk majd. Illetve kitérünk arra, hogy ez hogyan hat a diagnosztikai képességeire.”
Shore arról is biztosított, hogy a kapcsolatuk messze nem lesz akadálymentes. “Nyilvánvalóan nem mennek majd olyan könnyen a dolgok” – mondja. “Még az évadnyitóban is lesznek bukkanók.” Itt van rögtön például ez: David Shore elárulta, hogy semmi sem az, ami a fenti fotón látszik. Amit azon a képen látunk, az eléggé eltér attól, amit majd az epizód nézése közben fogunk tapasztalni” – mondja. “Ez nem a ‘Tengerparti tombola’”.
De attól még ez nem von le abból a tényből, hogy ez a fejlemény hatalmas fordulópont a televízió leginkább elkötelezettség-fóbiás dokijának életében. Ahogy Laurie mondta: “még a boldogság látszatához is hozzá kell szokni. Egy hétnyi boldogság-tréningen vettem részt a forgatás előtt, és most többet fütyürészem, mint általában.” Edelstein pedig elmondta, hogy Cuddy “készen áll arra, hogy esélyt adjon ennek a kapcsolatnak… szerintem a 6. évad utolsó jelenetéből ez tisztán látszik.”
(Ha teljes képernyős módban van a böngésződ /F11/, akkor kicsit nagyobban tekintheted meg a képet, mikor rákattintasz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése