2010. augusztus 16., hétfő

2010-07-19 14:32:41 | Hozzászólások: 0 | Cimkék: Doktor House, gyerek, gyermek, lány, tv2,
Doktor House - Szerda este itt a TV2-n! Egy hatéves lányt szállítanak be a Plainsboro Klinikára - rendkívül súlyos állapotban. Az ügy furcsasága az, hogy a kislány szervezete olyan tüneteket produkál, melyek normális esetben csak sokkal idősebb korban fordulhatnának elő. Mivel Chase és Cameron között egyre inkább érezhetővé válik a feszültség, House azt a taktikát választja, hogy közös feladatokat szán nekik. A kórismerethez elengedhetetlen első ilyen jell..
Doktor House
Sorozatrajongók, figyelem! Márciusban kedvenc sorozataink új epizódjai lepik el a TV2 képernyőjét, és régen várt alkotások is bemutatkoznak majd. Márciustól minden nap valódi újdonságokkal, friss, új részekkel várja nézőit a csatorna. Kezdjük mindjárt a legnagyobbakkal: márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, jövő héten  szerdán már a friss és ropogós VI. évad indul a csatornán.
Doktor House – Új részekkel!
A Született feleségek is ezt a ritmust követi: a Lila akác köz asszonyai ott folytatják, ahol ősszel abbahagyták, a cselszövések és praktikák az ötödik évad 23. részével bonyolítják tovább a cselekményszálat. Nem szünetelnek szerda esti látnokunk, a kétszeres Emmy és háromszoros Golden Globe díjas Patricia Arquette látomásai sem: A médium március 2-ától hozza el az ötödik évad új részeit a rajongóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése