2010. augusztus 6., péntek

hírek



Hamarosan indul a Doktor House 6. évad


Egyelőre még csak Amerikában, de minden magyar rajongó is tűkön ülve várja, milyen kalandjai lesznek kedvens doktorának az elmegyógyintézetben. További felesleges szöveg helyett nézzük az előzeteseket!
A promóciós előzetes szépen összefoglalja az előző évad végét, House megbolondulását, hallucinációit és utolsó utazását az elmegyógyintézetbe...

Infók a 7. évad elejéről

Lisa Edelstein elmondta, hogy egy évad eleji “House”-epizódban a karaktere, Dr. Cuddy rábízza a három éves gyerekét House-ra. “Most kezdtük a forgatást” – mondja Lisa. “House ráeszmél, hogy sokat vállalt, amikor egy kisgyerekes nővel kezdett randizni. Rábízza a gyerekét, mert tudja, hogy briliáns orvos, és nem fogja megölni a kicsit.” Ami a való életet illeti, Lisa elmondja, hogy Hugh Laurie nagyszerűen bánik a gyerekkel. “Hugh-nak három gyereke van, és nagyon jó a grimaszolásban. A gyerekek csak úgy ragadnak rá.” De Dr. House és Cuddy csöppsége között más a viszony. “House nehezen teremt kapcsolatot a bébivel. A gyereket majdnem, hogy egy idegennek találja.”
A “House” vezető producere, David Shore elmondja, hogy Amber Tamblyn új karaktere (amivel Olivia Wilde Tizenhármasának hiányát töltik be) “egy briliáns orvostanhallgató, akinek nincs sok tapasztalata a való életben, szóval azzal, hogy szembetalálja magát House-szal, eléggé belevetődik a mélyvízbe.” Jesse Spencer Chase-je szingli pasiként kezdi az új évadot, aki egyik hölgytől a másikig ugrál. Hallottam rá utalásokat, hogy Chase valószínűleg összegabalyodik majd Amber [karakterével]. “A válás után Chase bevadul kicsit, amit tök jó eljátszani” – mondja Jesse. “A legtöbb nő, aki után megy, nem a kórházból való, de ez megváltozhat, amint bejön Amber karaktere.”
Mivel Jesse említette, hogy most forgatják az 5. epizódot, ezért a baba-House motívum akkorra várható.

Forgatási képek – a látszat csal

[H]ouse Hónap

7. évad promó #4

Interjú Jennifer Morrisonnal

Jennifer Grey a “Doktor House”-ban

Kérdezz-felelek Oliviával és Kallel

7. évad promó #3 (friss.)

Hugh lemeze – videók

6. évados DVD promó

Doktor House – Minden hétköznap este!

7. évad promó #1 (friss.)

Hugh Laurie blues lemezt ad ki

Doktor House hatszor a tv2-n

Tater Top Awards 2010

Emmy 2010 – plakát

Amber Tamblyn beugrik a sorozatba

7. évad – kulisszafotók

Forrás: doktorhouse.hu



Meglepetés Dr. House rajongóinak
2010 augusztus 3.   Zene.hu
A színész, író, rendező, zenész Hugh Laurie lemezszerződést írt alá a Warner Music Entertainmenttel. Laurie a világ legnézettebb tévésorozatának, a „Doktor House”-nak főszereplője – ami többek között két Golden Globe-ot, a Televíziós Kritikusok Szövetségének két díját, és öt Emmy-jelölést hozott már számára. A megállapodás egy New Orleans blues albumról szól, amit most nyáron és ősszel fognak…
Jennifer Grey a Doktor House-ban szerepel
2010 július 30.   origo.hu
A Dirty Dancing női sztárja, Jennifer Grey szerepet kapott a Doktor House újabb évadjában.
Változás a Tv2 estéiben: naponta bevetik House-t a Mentalista ellen
2010 július 29.   origo.hu
A korábban kiadott műsorrenddel szemben a Tv2 Monk helyett a Doktor House korábbi epizódjait vetíti minden hétköznap este héttől, augusztus 2-tól.
Hugh Laurie beáll blues zenésznek
2010 július 27.   Premierfilm
Hugh Laurie, brit színész lecseréli nagysikerű ’Doktor House’ beli szerepét a blues miatt. Az 51 éves Laurie, már alá is írt egy lemezszerződést.
Bluesalbumot készít Doktor House
2010 július 26.   mno.hu
Bluesalbumot készít Hugh Laurie, a Doktor House című, világszerte kedvelt sorozat brit főszereplője.
Blues albummal jelentkezik Doktor House!
2010 július 26.   hirado.hu
"Tisztában vagyok a zenélő színészek históriájának tarka világával, de ígérem, senkinek sem okozok sérülést"
Dr. House blues albumon
2010 július 26.   Népszava
Blues albumot készít Hugh Laurie, a Doktor House című, világszerte kedvelt sorozat brit főszereplője.
Hugh Laurie: senkinek sem okozok sérülést
2010 július 26.   stop.hu
Blues albumot készít Hugh Laurie, a Doktor House című, világszerte kedvelt sorozat brit főszereplője.
Doktor House új szerepkörben
2010 július 26.   Hírszerző
Blues albumot készít Hugh Laurie, a Doktor House című, világszerte kedvelt sorozat brit főszereplője.
Blues albumot ad ki Doktor House
2010 július 26.   Metropol.hu
"Megrészegít a lehetőség kiváltotta izgalom. Tisztában vagyok a zenélő színészek históriájának tarka világával, de ígérem, senkinek sem okozok sérülést" - fogalmazott a népszerű színész, Hugh Laurie.
Szex és zaklatás a Doktor House forgatásain
2010 július 23.   HRportal
A Magyarországon is népszerű amerikai sorozat, a Doktor House egyik korábbi kellékes asszisztense beperelte a sorozatkészítőket, mert állítása szerint nem volt hajlandó partner lenni feletteseinek "elfajult" viselkedéseiben, és ezért bocsátották el - adta hírül az InfoRádió a TMZ.com nyomán.
Szexszel és drogokkal doppingolhat a Doktor House stábja
2010 július 22.   origo.hu
Egy kirúgott kellékes állítja: a Doktor House stábja szexszel, drogokkal és durva játékokkal múlatja az időt a forgatási szünetekben.
Új orvos érkezik Doktor House csapatába
2010 július 17.   sg
House doktor stábja a 7. évad elejére kissé meg fog csappanni, így épp kapóra jön Amber Tamblyn, akinek a karaktere besegít a mufurc diagnosztának. Az újítás oka a 13-at alakító Olivia Wilde igazolt távolléte.
Kertmoziban is lesz NCIS, Doktor House és New York-i helyszínelők
2010 július 5.   origo.hu
Egy siófoki kertmoziban rendszeresen vetítenek nyáron tévésorozatokat: mivel az AXN a szervező, a csatorna szériáit láthatja vásznon az érdeklődő.
Már nem a Doktor House a legnézettebb sorozat
2010 június 14.   sg
Az elmúlt tévés évadban ismét a Helyszínelők volt a legnézettebb tévésorozat világszerte. A tavaly uralkodó, a Doktor House ezúttal csak a második helyet tudta megszerezni, ami ugyancsak elismerésreméltó.
Már másodikos House doki és MacGyver zabigyereke
2010 június 9.   comment.blog.hu
Mit kapsz ha Doktor House szakmai hozzáértését (NEM modorát és függőségét!) összekevered MacGyver kézügyességével? Egy sorozatot, amely Royal Pains névre hallgat, és amit most egy kicsit meg kell védjek. Itthon mostohagyerekként kezelték, pedig szerintem korántsem olyan rossz, mint amennyire a kutya sem nézi. Még drága Sixx kolléga is lelőtte hamar anno. A USA Network nevű kábeles csatorna…
Nézettség: House ismétlésben már csak 28. a listán
2010 június 1.   origo.hu
Doktor House-ismétlésekkel már nehéz estét nyerni: a Tv2-nek nem is sikerült. Az év 21. hetét nagyobb ellenállás nélkül nyerte az RTL Klub, a legnézettebb szappanoperával, filmmel, hírműsorral és heti sorozattal.
Újabb csatorna hódolt be a Doktor House-nak
2010 május 29.   sg
A TV2 és az AXN után a Viasat 3-at is meghódította a mufurc, olykor kiállhatatlan orvos. A Doktor House-ról van szó, mely az előbb említett két csatorna mellett a harmadikon is a legnézettebb sorozattá akar válni.
Topmodell, Nagy Ő, House - új sorozatok és régi kedvencek a Viasat3 nyarában
2010 május 28.   origo.hu
Valóságshow-val, életmód-realityvel, tévésorozattal indítja a nyarat a Viasat3. Más tévéken is látható szériák (Médium, Doktor House, Gyilkos számok) ismétlései mellett főképp a nőknek szóló, új tartalomra figyel a csatorna.
Doktor House segít a lemaradóknak
2010 május 23.   origo.hu
Az AXN május 24-én két sorozatot ad ipari mennyiségben, örülhetnek a családi komédiák és House rajongói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése