2010. augusztus 15., vasárnap

régebbi cikkek

Infó a fináléról


Hihetetlen, de már csak két hét és elérkezik a 6. évad záróepizódja! A hivatalos ismertetőt már elolvashattátok, most pedig jöjjön némi plusz információ az utolsó előtti illetve az utolsó epizóddal kapcsolatban egyik amerikai tévémagazin hasábjairól (plusz egy promókép a fináléból):
House eddig egész jól tartotta magát ebben az évadban. De még meddig bírja? “Most, hogy Wilson újra összejött az exnejével, és Cuddy és Lucas nem akaródzik szakítani, House-ban felmerül a kérdés: ‘És velem mi lesz?’” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. Hogy House addig is elfoglalja magát, Foremannel és Chase-szel karaoke-znak egyet május 3-án.
A finálé pedig egy súlyos balesettel kezdődik a Princeton-Plainsborónál. Lehet, hogy ez letaszítja House-t a szirtről. “House mindent beletesz minden egyes páciensébe, de ennyi káosszal vegyítve a záróepizód lesz a végső próbatétele” – mondja Jacobs.
A végeredmény: “House olyan állapotba kerül az évad végére, amilyenben még soha nem láttuk.”
 

Hugh a kamera mögött


A TV Guide amerikai tévémagazin eheti számában maga Hugh Laurie írt egy cikket arról, milyen volt megrendezni az eheti epizódot (6×17 – Lockdown). A cikk (plusz az interjú a hetibeteget játszó színésszel) szkennelt és netes változatát illetve a fordítást megtaláljátok a folytatásban. (Köszi Orsinak a segítséget!) Plusz a cikk-kel kapcsolatos fotózás képeit is!






 
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése