2010. augusztus 16., hétfő

Dr House: féktelen tivornyák és viszony

 

A Dr. House című sorozat stábjának egyik tagja állítja, a főszereplő, Hugh Laurie rendszeresen kezd szilaj tivornyákba a stúdióban, sőt a pletyka szerint több kolléganőjével folytat viszonyt.
2010. augusztus 11. szerda 11:48 - HírExtra
Hamarosan robbanhat a botrány Dr. House háza táján, az egyik stábtag ugyanis kitálalt a főszereplőt alakító Hugh Laurie kicsapongásairól. A brit színész ugyanis állítólag rendszeresen őrült bulikat tart a stúdióban, ahol lerészegedik, kokainozik és szinte minden kolléganőjével összeszűri a levet.

– Hugh mindenkivel kikezd, több kolléganővel folytat viszonyt. Arról nem beszélve, hogy egy-egy buli után kész csatatér a stúdió, üres üvegek hevernek szerte szét, a résztvevők pedig használhatatlanok egész nap – állította a bennfentes a Globe magazinnak.

A pletykák szerint, Laurie két filmbéli partnerével, Lisa Edelsteinnel és Sela Warddal is viszonyt folytatott, sőt, az ifjú szépséggel, Olivia Wilddal is kikezdett. A színész Londonban élő neje, Jo Green éppen ezek miatt a kicsapongások miatt készül benyújtania válókeresetet. Hugh tagadja a vádakat, és azon gondolkozik, hogy perre vigye az ügyet megregulázandó a szószátyár stábtagot.

Forrás: Bors/HirExtra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése