2010. augusztus 8., vasárnap

Doktor House DVD

Doktor House - A teljes első évad (6 DVD)

A teljes első évad

Borító: Doktor House - A teljes első évad (6 DVD) (Film) - Bryan Singer, ...
Dr. Gregory House zord külseje nem takar érző belsőt. Morgós, zsémbes, cinikus, arrogáns és kiállhatatlan pasas. A betegek réme - kivéve, ha nem csevegni akarnak vele, hanem meg akarnak gyógyulni. A smirgli simaságú stílussal megáldott doki ugyanis titokban igazi lángelme. Minél tanácstalanabbak válogatott (sőt: fiatal, lelkes és igen tehetséges) kollégái, ő annál jobban felpörög. És, ha egyszer Dr. House beindul, akkor nincs megállás. A lejtőn. A jelenleg futó egyik legnépszerűbb kórházsorozat címszereplője, a Houset alakító Hugh Laurie méltán kapott két Arany Glóbusz-díjat a TV-sorozat férfi főszereplője kategóriában.
Online ár: 7 876 Ft

Doktor House - A teljes második évad (6 DVD)

A Vészhelyzet és a Helyszínelők szerencsés kombinációjának is tekinthető a Doktor House, amely néhány év alatt a világ egyik legsikeresebb TV-sorozata lett, a House-t alakító Hugh Laurie pedig immár kétszer nyerte el az Arany Glóbusz-díjat a legjobb drámai férfi főszereplő kategóriában a TV-sorozatok versenyében! Dr. Gregory...

Dr. House

 

Doktor House - A teljes harmadik évad (6 DVD)

A teljes harmadik évad

Borító: Doktor House - A teljes harmadik évad (6 DVD) (Film) - Deran Sarafian, ...
Még mindig Dr. Gregory House (Hugh Laurie) engedi meg magának a legcsípősebb, legbántóbb modort a betegekkel szemben, de zsenialitásával - mellyel a leglátványosabb betegségeket is diagnosztizálni tudja - sikerült kivívnia az orvoscsapat tiszteletét. Ebben a provokatív és még lenyűgözőbb évadban Housenak ismét szembe kell néznie váratlan esetekkel: gyilkos baktériumoktól kezdve halálos titkokig. Kapcsolata a kollegáival még mindig feszültséggel teli, ráadásul még a saját egészségét is kockára teszi. Kövesd az orvos utasítását: nézd meg a Doktor House-t: a harmadik évad már a megszokás része!

Doktor House - A teljes negyedik évad (4 DVD)

A teljes negyedik évad

Borító: Doktor House - A teljes negyedik évad (4 DVD) (Film) - Deran Sarafian, ...
A Doktor House negyedik évadában még az eddigieknél is meghökkentőbb, bonyolultabb és sokkolóbb orvosi rejtélyekre készülhetünk! A zavarba ejtő és csípős nyelvű Dr. Gregory House (a kétszeres Golden Globe-díjas szerepben: Hugh Laurie) megoldhatatlannak tűnő eseteket tár fel, mialatt új csapatot toboroz a lehetséges jelöltekből - olyan színészekkel, mint Kal Penn (Kalandférgek), Peter Jacobson (Álomgyári feleségek) és Olivia Wilde - és szerencsére védjegyének számító szarkazmusa, valamint a betegekkel szemben tanúsított tiszteletlen modora is még mindig a régi. Most recept nélkül juthatunk hozzá minden idők egyik legjobb tévésorozatának következő adagjához!


Doktor House 5.évad dvd-je

Doktor House 5. évad (DVD)

(2008)
A rajongók nagy örömére Hugh Laurie még mindig rendel Golden Globe®-díjas és Emmy®- jelölt szerepében Dr. Gregory House-ként a Doktor House teljes ötödik évadában! House továbbra is az orvoslás határait feszegeti, mialatt magán- és szakmai jellegű érzelmi viharokat kell elcsitítania az ötödik évad mind a 24 epizódjában. Ezúttal is nagyszerű színészeket láthatunk vendégszereplőként: az Emmy®-díjas Zeljko Ivanek (A hatalom hálójában), Mos Def (Olasz meló), és Carl Reiner (Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik) személyében. Az Emmy®-díjjal kitüntetett sorozatot a kritika is folyamatosan méltatja: „…egyedülálló sorozat elsőrangú színészekkel és mesteri forgatókönyvvel…” (Michael Starr, New York Post).

http://t2.pixhost.org/thumbs/765/2112384_season-6.jpg
Doktor House 6. évad (2010) adatai
Doktor House 6. évad

Kategóriák: TV-Sorozat

Leírás:

Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék. Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal orvosból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, kedvenc kórházsorozata közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése